nalle puh aforismit ystävyys neekerin pillu

helmikuuta ·. Hyvää ystäväpäivää kaikille ystäville! "En tarvitse mitään niin paljon kuin hunajaa " sanoi Puh katsoessaan Ristoa ja Nasua" paitsi ystäviä " Nalle Puh sanoi: "Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää, niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät!". lokakuu Tämän viikon perjantaina vuotispäiväänsä juhliva Nalle Puh rakastaa hunajaa ja ystäviään. Nalle Puhin tarinoissa seikkailee poika nimeltään Christopher Robin, suomalaisessa versiossa Risto Reipas. Hahmo sai alkujaan nimensä Milnen pojan mukaan. Lisäksi Puhin parhaita ystäviä ovat Nasu, Ihaa. helmikuu Suosituimmat. Happy New Year - Hyvää uutta vuotta "kortteja". Aikani kuluksi leikin vähän photarilla ja tein "uudenvuodenkortteja". Näitä voit kopioida ja lähettää ystäville uutena vu Auringonlaskut ja -nousut · Hyvää naistenpäivää · Uuden vuoden kynnyksellä.

Nalle puh aforismit ystävyys neekerin pillu - Kumla Sex

Jari Sillanpää lentokentältä suoraan putkaan - taas epäily huumerikoksesta 6. Kerttu ei saanut lähettää edes tekstiviestiä työpaikalla - kiusaaja vei terveyden: nalle puh aforismit ystävyys neekerin pillu

Nalle puh aforismit ystävyys neekerin pillu - Eskilstuna

Milne kirjoitti Nalle Puhista kaksi kirjaa: Pariskunnan polut kohtasivat jo vuosia sitten - yhteiskuva 11 vuotta ennen ensitapaamista Disney onkin julkaissut useita Nalle Puh -sarjakuvia, piirrettyjä elokuvia ja oheistuotteita. Amerikkalaismiehen kuulustelu oli pakko keskeyttää - pidätetty vastasi ainoastaan piereskelemällä.

One thought on “Nalle puh aforismit ystävyys neekerin pillu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *